Adriana ŠECOVÁ

30.04.2012 00:00

Pro 17 týden 2012 je neotřesitelně nejhorší výkon rádoby rozhodčí Adriany Šecové v zápase ženské první forbalové ligy Slovácko - Slavia Praha (0:2). Někdo by se mohl i domnívat, že poměr faulů 5:37 svědčí o jasné převaze domácího týmu, někdo by si mohl říct, že to prostě občas rozhodčímu nevyjde, ale určitě se najdou i ti kdo si myslí něco o neschopnosti nebo dokonce pokusu o ovlivnění soutěže.

Mohou existovat i doměnky, že Adriana Šecová si ve funkci sekretář (nezaměňovat se sekretářkou)  komise rozhodčích málo vydělává a tak přes svoji šéfovou Dagmar Dankovou, sehnala u jejího přítele Berbra, zodpovědného za nominaci rozhodčích, nějaké to přilepšení a pouze z obavy o svoji osobu a majetek se snažila pomoci domácím. Berbr k němu nominoval Adrianu Šecovou na poslední chvíli a změnil i delegáta zápasu. Parodoxem je zpráva z tisku, že "Lukáš Hapal přitom v seznamu delegátů ženského fotbalu vůbec není."

Po přečtení prohlášení Adriany Šecové k neodpískané penaltě: "Odpískala jsem, co jsem viděla. A kartu jsem udělila za protesty", je zde otázka, zda je zdravotně způsobilá a nepotřebuje lékařskou pomoc. Minimálně nechat zkontrolovat oči by to asi chtělo.  Posuďte sami.

 

—————

Zpět


PC a já